maandag 3 augustus 2015

Jong en gezond door het eten van avocado's


De avocado is mijn favoriete fruit. Bijna elke dag eet ik wel een avocado. Het heeft een lekkere smaak en zit boordevol gezonde stoffen. Het bevat veel vezels en kalium, wat huidveroudering tegengaat. De gezonde stoffen in avocado's verwijderen alle giftige stoffen uit je lichaam die je huid voortijdig kunnen verouderen. Eet regelmatig avocado's voor het voorkomen of verminderen van je rimpels.

De cosmetica en de beautybranche hebben ook de unieke krachten van de avocado ontdekt.  De avocado-extracten worden steeds vaker in shampoos, douchegels en huidverzorgingsproducten gebruikt.  Avocado is super voor je huid. In de vrucht zit vitamine A (goed voor huid), vitamines B1, B2 en B6 (goed voor gezonde huid, nagels en haar), vitamine C (aanmaak collageen)Deze stof zorgt voor het behoud en de stevigheid van de elasticiteit van uw huid. Avocado laat je huid stralen!

Kortom: koop regelmatig een avocado uit de supermarkt.  Let bij het kopen op de rijpheid van de avocado. Knijp zachtjes in de vrucht. De avocado is rijp genoeg, wanneer de vrucht mee veert en de vrucht rondom de steel zacht is. Snij de avocado in de lengte doormidden. Met een scherp mes kun je dan makkelijk om de pit heen werken en draai je de twee helften zo uit elkaar. De pit kan je er dan makkelijk uitwippen met een mes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten